• Service auto non stop

Vopsire jante aliaj

Vopsire jante aliaj

Vopsire-jante-aliaj

Ți se întâmplă des la parcare să întâmpini probleme iar în acest sens jantele din aluminiu se pot zgâria sau deteriora. Găurile, zgârieturile și deteriorarea de la bordurile trotuarelor îți pot deteriora rapid jantele din aliaj sau le pot face inutilizabile. Înainte de a cumpăra o jantă nouă, vino la un service auto autorizat! Pe lângă zgârieturile jantelor de la borduri, daunele cauzate de substanțele chimice și de sarea rutieră, toate pot fi desigur reparate de specialiștii noștri.

Dacă vrei să dai un nou suflu jantelor tale, nu trebuie să le schimbi! Cu produsele potrivite, tehnica potrivită și specialiștii potriviți, îți poți repara jantele. Prin tehnica de vopsire jante aliaj, mașina ta va primi a doua șansă.

De ce este nevoie de o vopsire jante aliaj?

Daunele pe care le pot suferi jantele sunt numeroase: denivelări, fisuri, zgârieturi, daune cauzate de coroziune. Odată ce se întâmplă un astfel de mic accident, reține că o jantă nu poate fi reparată pur și simplu. Are nevoie de o revizie totală. Jantele, fie că sunt din oțel, din aliaj sau din aluminiu, pot fi văzute pe toate modelele de mașini. Dacă jantele mașinii sunt deteriorate, prezintă zgârieturi sau sunt corodate, performanța mașinii se va deteriora semnificativ. Dar cum să te asiguri că vor fi reparate și vopsite așa cum trebuie?

Pentru a face acest lucru, trebuie să apelezi la specialiștii în vopsire jante aliaj. Aceștia vor scoate jantele una câte una, și apoi se vor asigura că le curăță bine.

Folosind un echipament specializat, se vor inspecta și remedia orice zgârieturi sau crăpături. Îți garantăm că profesioniștii din service-ul auto specializat vor lucra mereu cu tact și prudență. În cele din urmă, va fi necesar să șlefuiască janta. Acesta este un pas destul de tehnic pe care doar un specialist auto îl poate executa. Știm cu toții că reclamele la unele produse de vopsire jante aliaj pe cont propriu îți promit rezultate spectaculoase. Este bine să fii prudent și să lași în seama celor din domeniu această sarcină. Altfel, rezultatele pot fi dezastruoase.

Personalizarea jantei prin vopsire jante aliaj

Jantele din aliaj sunt piese destul de populare printre pasionații de mașini. Prin urmare, este normal să cauți modalități de a le îmbunătăți aspectul. Și acest lucru este logic, deoarece utilizarea de zi cu zi a jantei duce la uzura acesteia. Prin urmare, janta își pierde frumusețea!

Când cumperi o mașină nouă, este normal ca jantele să strălucească. După lungi călătorii, concedii fel de fel, jantele necesită o curățare temeinică, ceea ce ne face să ne gândim la alt pas important.

Șlefuirea jantelor este un pas esențial dacă vorbim de vopsire jante aliaj. În timpul acestui pas, tehnicianul auto trebuie să curețe bine și să lase jantele să se usuce. Acestea vor fi șlefuite pentru ca primul strat să adere bine. Specialiștii din domeniul auto acordă o atenție deosebită detaliilor.

Apoi tehnicianul auto va aplica grundul. Va trebui doar să acopere anvelopa pentru a nu murdări janta. Grundul va permite vopselei să se usuce mai repede și să aibă un finisaj ultra-lucitor.

Cum să alegi nuanța pentru o vopsire jante aliaj?

Alegerea culorii este un pas esențial pentru acoperirea șocurilor, retușurile sau repararea jantelor. Se aplică prin aerosoli, spray sau pistol.

Specialistul în vopsire jante aliaj nu aplică straturi prea groase pentru a nu interfera cu uscarea. Se recomandă un strat de vopsea, apoi 30 de minute mai târziu, se va repeta aplicarea. O lustruire sau un întăritor la sfârșit va finaliza întregul proces, în funcție de cum îți dorești să fie finisajul, metalic sau mat. Trebuie să știi că aproape orice punct de pe jantă poate fi reparat cu tehnologia auto flexibilă de aplicare, materiale speciale și instrumente avansate specifice unei proceduri de vopsire jante aliaj.

În mod implicit, service-ul auto îți va oferi o gamă largă de culori preselectate.

Este o practică obișnuită în industria auto să fie folosită electricitatea statică pentru a netezi finisajul vopselei pe mașini. S-a demonstrat că utilizarea metodei de vopsire jante aliaj prin tehnica electrostatică reduce acoperirea neuniformă și suprapulverizarea cauzate de vopseaua spray convențională.

Restaurarea unei suprafețe, în comparație cu înlocuirea acesteia, va economisi o mulțime de bani. Deoarece stratul de vopsea electrostatică se înfășoară în jurul suprafeței, chiar și zonele greu accesibile sunt acoperite. Prin urmare, durata de viață a obiectului de vopsit este prelungită deoarece coroziunea este prevenită.

O legătură extrem de puternică între suprafața metalică și vopsea se formează atunci când se utilizează pulverizarea electrostatică, astfel încât stratul format este rezistent și frumos. Când substratul a fost pregătit temeinic, învelișurile electrostatice nu se vor decoji și nu se vor desprinde.

Orice tip de metal exterior sau interior poate fi acoperit electrostatic, dar anumite articole beneficiază mai mult de folosirea acestui proces decât altele. Un pulverizator de vopsea electrostatică este ideal pentru obiectele metalice greu de acoperit cu echipamente convenționale de pulverizare.

Vopsire jante aliaj dincolo de aspectul fizic

Indiferent dacă mașina ta este de un portocaliu strălucitor sau alb simplu, o tehnică de vopsire jante aliaj perfectă nu se referă doar la culoare, ci se face și pentru a-ți păstra și proteja jantele de elementele din natură.

Pentru o recondiționare eficientă a jantelor auto primul pas în procesul de vopsire este curățarea acesteia și aplicarea unui strat rezistent la coroziune. Straturile de bază și superioare de vopsea sunt aplicate cu pistoale electrostatice, care asigură aplicarea uniformă a vopselei. În cele din urmă, se aplică un strat de lac transparent pentru a proteja mașina împotriva elementelor, inclusiv a radiațiilor UV și a murdăriei.

Fiind o tehnică modernă, mult mai rapidă și mai fiabilă decât cele anterioare, o vopsire jante aliaj prin tehnică de pulverizare este preferată încă de la fabricarea mașinii. Adevărații pasionați de mașini vor fi de acord cu noi când vom spune că o vopsire jante aliaj se face numai în service-ul auto autorizat, de către un specialist care va ști să pună mașina în valoare. Astfel, vei avea mereu ocazia de a te bucura de jante auto cu un aspect minunat și care vor rezista mai mult timp.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button