• Service auto non stop

Vopsire jante

VOPSIRE JANTE BRAȘOV

Vopsire jante Brașov

Vopsirea în câmp electrostatic este un proces revoluționar pentru industria auto pentru că aduce un avantaj major față de vopsirea tradițională: rezistența chiar și de trei ori mai mare. Procesul de vopsire jante electrostatic este mult mai eficient și rapid, asigurând rezultate deosebite indiferent de tipul jantelor, dimensiune sau design. Avem în echipă specialiști cu experiență în vopsire jante ce se vor asigura că rezultatul final este unul perfect – jante netede și uniforme în nuanța dorită.

Când este recomandat procesul de vopsire jante aliaj?

Procesul de vopsire jante, spre deosebire de alte tipuri de servicii, nu este necesar sau obligatoriu, însă aduce un plus la nivelul aspectului mașinii. Imaginează-ți cum te vei simți când vei merge prin oraș și vei atrage privirile cu jantele tale cu un aspect ca nou și într-o nuanță unică! Îți recomandăm să optezi pentru vopsirea jantelor în câmp electrostatic ori de câte ori te gândești să schimbi ceva la mașina ta – dacă vei compara un preț vopsire jante cu cel al unui set nou de jante, vei vedea că prima opțiune este mai ieftină, dar și de efect. O altă situație în care se recomandă vopsirea jantelor este în cadrul unui proces de recondiționare jante. Dacă tot treci prin acest proces în care jantele sunt îndreptate și curățate de impurități și de resturile de vopsea, de ce să nu mergi până la capăt și să le oferi un aspect complet nou? De cele mai multe ori, recondiționarea și vopsirea jantelor te costă mai puțin decât investiția într-un set nou de jante din aliaj.
 

 

Vopsire jante Brașov

Beneficiile vopsirii în câmp electrostatic

Nu mai este un secret faptul că gropile și denivelările din carosabil afectează în primul rând jantele unei mașini. Unii șoferi ne calcă pragul după câteva zeci de km parcurși cu noile jante pentru a ne cere să le mascăm zgârieturile. O astfel de situație nu este doar frustrantă, ci și costisitoare.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale vopsirii în câmp electrostatic este rezistența. Vei vedea că după un proces de recondiționare jante aliaj finalizat cu o vopsire electrostatică nu vei mai veni prea des pe la noi pentru că aspectul jantelor nu se va mai deteriora atât de repede. Vopseaua este rezistentă la tot felul de șocuri mecanice, fizice sau chimice, la coroziune, zgârieturi, la orice îți trece prin cap. Iar acest lucru te va ajuta nu doar să te bucuri de un aspect deosebit al jantelor, ci și să economisești sume importante de bani.

Rezistența crescută

Tratarea termică a jantei după vopsire îi asigură o rezistență crescută – îndrăznim să spunem chiar că o jantă vopsită este mult mai rezistentă chiar și decât o jantă nouă.

Aspect estetic unic

Acum poți avea jantele în nuanța dorită – la AutoChelu nu există „nu se poate”. Aspectul estetic unic este un alt beneficiu pe care doar vopsirea jantelor în câmp electrostatic ți-l poate oferi.

Vopsire jante electrostatic Brașov – ce presupune acest proces?

Procesul de vopsire jante în câmp electrostatic este de fapt mai complex decât pare. Primul pas pe care îl facem este să inspectăm cu atenție jante și să reparăm orice mică deformare sau lovitură. Urmează apoi partea de sablare jante în care curățăm suprafața jantei de impurități, praf, urme de rugină, pete de degresanți, vopsea veche etc. Partea de sablare este cea mai importantă pentru că de ea depinde rezultatul final. În urma curățării, vom obține o suprafața netedă fără denivelări, numai bună pentru vopsit. Am ajuns și la etapa principală a acestui proces care are la bază un principiu din fizică. Mai exact, vopseaua este trecută printr-un câmp de electroni și aplicată pe jantă care a fost încărcată cu protoni. Efectul este unul asemănător magneților. Vopseaua este atrasă de suprafața jantei și cu greu mai poate fi dată jos, de aici și rezistența crescută. Însă rezistența mai este dată și de tratarea termică pentru că după vopsire, janta este lăsată la uscat într-o încăpere cu temperaturi ridicate. Rezultatul procesului de vopsire jante Brașov este spectaculos: vopseaua este uniformă, nu există acumulări de vopsea sau diferențe la nivelul nuanței.

Te așteptăm la AutoChelu pentru a da un refresh aspectului estetic al jantelor tale! Promitem că nu vei regreta și că vei reveni curând pentru o nouă schimbare!

Vopsire jante Brașov
Vopsire jante Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button